Over ons

LoHo Radio

LoHo Radio maakt van maandag t/m vrijdag dagelijks tussen 10:00u en 12:00u een programma voor de bewoners, deelnemers, en begeleiders van de LosserHof. Wie, wat en wanneer zie de gids.

De LosserHof is een locatie van de Twentse Zorgcentra. 

de Twenste Zorgcentra

De Twentse Zorgcentra  is de grootste aanbieder van zorg- en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking in Twente. De Organisatie heeft ongeveer 2500 medewerkers en 500 vrijwilligers. voor meer info over DTZC ga je naar www.detwentsezorgcentra.nl

 

Hoe Werkt Het?

LoHo Radio werkt samen met verschillende internetomroepen.

-    Radio Twentestad
-    Radio OZO Enschede
-    Robin Radio   
-    Tuffel Fm

We steunen deze omroepen doormiddel van een samenwerking waarbij we de stream en de kabel frequentie op de LosserHof delen. LoHo Radio krijgt hierdoor meer live programma's, wat het dan weer aantrekelijker maakt voor jouw als luisteraar!

Als je de gids bekijkt zie je overal de naam van de "omroep" achter staan. wel zo handig dachten wij!
 

Radio Twentestad

Nu heeft Radio Twentestad wel een bijzondere plek in ons hart.
Niet dat we niet blij zijn met de anderen! Maar dankzij Radio Twentestad zijn we nu overal ter wereld te beluisteren via het WereldWijdeWeb! Vandaar dat Radio Twentestad onze hoofdsponsor is.RTV LoHo is niet aansprakelijk voor uitspraken en/of meningen die gezegd of op welke manier dan ook gedeeld worden bij een van haar omroepen. Voor klachten en/of opmerkingen, vragen wij u contact op te nemen met desbetrevende omroep.